Oldtimerdag Zoetermeer

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Oldtimerdag Zoetermeer

Op zaterdag 21 mei 2022 zal voor de 20e keer de Oldtimerdag Zoetermeer georganiseerd worden in de historische kern van Zoetermeer. Dit evenement in en rond de Dorpsstraat is klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een leuke dag uit voor het hele gezin en speciaal voor de liefhebbers van cultureel erfgoed. Elk jaar is er een ander thema. Bijvoorbeeld hulpverlening in het verleden, boerenbedrijf, het dak eraf en verschillende landenthema’s waaronder Italië, Amerika en Duitsland.

In 2022 kunnen we na 2 jaar van absentie onze  lustrumeditie vieren. Het thema is rood-wit-blauw. Dit is de Nederlandse vlag en staat ook voor o.a. brandweer, ambulance en politie. Maar het is breder dan hulpverlening. Naast de rit en het grootste Concours d’ Élégance zijn er kinderspelen, muziek -en tal van andere evenementen die zich uitspreiden over de Dorpsstraat, Nicolaasplein en Pilatusdam.

De tourrit die elk jaar uitgezet wordt, gaat over de mooiste weggetjes van onze provinciën!  De route van rond de 100 kilometer zal u weer aangenaam verrassen. Met de start en finish kan het publiek ook al veel klassiekers voorbij zien komen.

mei 21 2022

Details

Date: 21 mei 2022
Kosten: Gratis
Evenement Rubrieken:
Evenement Trefwoorden:, , ,
Website: Open website

Lokatie

Zoetermeer

Opmerkingen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *